Deukelven

Dit zijn 18 ruime driekamer senioren patiobungalows. Alle woningen zijn identiek, alleen de ligging en de grootte van de tuinen verschillen. De woningen bevinden zich in de wijk De Die welke in de jaren zeventig is gebouwd. Hier vindt u geen hoogbouw maar alleen eengezins- en seniorenwoningen in een ruim opgezette infrastructuur.

De woningen hebben een zeer fraaie uitstraling door het gebruik van verschillende kleuren, afmetingen en verbanden van het metselwerk.
De patiobungalows hebben een oppervlakte van ca 100 m2 en zijn voorzien van een royale woonkamer en twee ruime slaapkamers. De keuken is uitgerust met een hoekkeuken welke fraai is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval door de tot op de vloer doorlopende kozijnen.

Door de aparte vorm is op vier plaatsen rondom de woning een kleine tuin/terras aanwezig. Hierdoor is er altijd wel een plekje waar u bij zonnig weer heerlijk buiten kunt vertoeven.

De Deukelven ligt vlak bij de afslag op de A9. De busverbinding is op loopafstand. Het gezellige centrum van Heemskerk ligt op ca 1,5 km van de Deukelven.

De huurprijs is circa € 930,-- per maand. De servicekosten (glasverzekering) zijn € 1,10 p/mnd.
Leeftijdgrens is minimaal 55 jaar.
Vereist minimum inkomen is € 2.500 netto p/mnd.

Via onderstaande link kunt u een plattegrond van de woning downloaden.

Download Platte_grond_Deukelven.pdf© Sint Agnes Woning Stichting