Woningzoekende

Mocht uw interesse zijn gewekt bij het zien van ons woningbestand dan kunt u zich bij de Sint Agnes Woning Stichting inschrijven.
Inschrijving gaat via een persoonlijk intakegesprek. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken (telnr. 0251-239480).
Tijdens het intakegesprek krijgt u gedetailleerde informatie over de woningen en regels van de Sint Agnes Woning Stichting en kunt u kenbaar maken voor welke woning(en) u zich graag wilt inschrijven. U dient er rekening mee te houden dat u wel voldoet aan de criteria die genoemd zijn met betrekking tot leeftijd en inkomen.

 

**UPDATE**

Vanaf heden schrijven wij alleen kandidaten in voor Huize van de Nouweland (Europaplein). Voor alle andere complexen geldt een (tijdelijke) opnamestop. Bent u geïnteresseerd in Huize van de Nouweland én voldoet u aan de nettoinkomenseis van maximaal € 2.500? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek (tel.0251-239480). Zodra wij u weer kunnen ontvangen voor de overige complexen wordt dit op de website vermeld. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws© Sint Agnes Woning Stichting